הלכה למעשה קיבלנו מגדולי ההוראה שליט"א, שאם אחד אכל צ'יפס שטיגנו אותם בשמן שבו מטגנים לפני כן שניצל עוף או בשר, צריך להמתין שש שעות קודם שיאכל מאכלי חלב, כיון שהצ'יפס דינו כתבשיל של בשר שקיימא לן (רעק"א סימן פט סעיף ג, ושאר אחרונים) להמתין אחריו שש שעות, והצ'יפס שהם ספוגים שמן בשרי דינם כתבשיל של בשר, ואין להקל בזה כלל.

כשרות עד קידושין המגלח בתער
לצערנו, איסור זה פרוץ מאד עד שרבים תובעים בערכאות בלא שרואים זאת כאיסור. וכן לגבי גילוח בתער כתב רעק"א (שו"ת



